BitcoinXBT

Ethereum Klassiska Kontrakt

Nästan säkert-de digitala pengarna är enorma på grund av att du har många kryptografiska former av pengar att titta över. En av de stigande avancerade monetära standarderna på torget är Ethereum Classic eller etc. Blockchain-baserade krypteringsstadiet med öppen källkod kan köra kunniga kontrakt. (Detta undersöks senare i posten.)

I kör gärna avtal, Ethereum Classic ger decentraliserad administration som en fördel. Det finns ingen yttre obstruktion, kontroll, observation eller blå penciling i ETC-applikationer.

Ethereum Klassiska Historia

Ethereum Classic härstammar från den delade varianten av Ethereums Blockchain. (Den andra halvan är Ethereum.) Vad är orsaken till delen?

Tillbaka i juni 2016 togs $ 50 miljoner tillgångar från DAO (decentraliserad Exchange Anonymous Organization). DAO och ETH people-gruppen avser att dela Ether för att återställa den tagna etern till de legitima innehavarna.

Resultatet-programmeraren ” (som tog kontanter) utbyte var ogiltig. Vid den tiden kom Ethereum Classic och Ethereum. Den “nya blockchain” heter Ethereum, medan den mer etablerade är Ethereum Classic.

Royalty free the ethereum photos | Pikist

För närvarande driver Ethereum Classic angelägna avtal genom att ge Decentraliserad administration.

Vad är smarta kontrakt?

Briljanta kontrakt beror på” koden är lag ” – regeln. Dessa avtal är oberoende datoriserade applikationer som, när de anpassas, passar för att köra sina egna. En äkta fall av Ethereum Klassiska avtalet är bankomat eller ATM. (Bitcoin framework är en annan modell.)

File:Ethereum Classic Matte logo.png - Wikimedia Commons

Det sluga avtalet kallas dessutom ett självutförande avtal som har en förståelse mellan återförsäljaren och köparen. Förståelsen är skriven i rader av kod. Förståelser och koder fick finns i en decentraliserad blockchain organisera. (Obs! koderna har befogenhet över verkställigheten. Alla utbyten är oåterkalleliga och identifierbara.)

Du skulle inte kräva en brännpunkt när du har ett Ether Classic-avtal. Varför? Trodde förståelser och utbyten görs bland mystiska sammankomster utan legitima ramar och kontaktpunkt ingår.

Tänk på: Blockchain innovation har utvecklat tidigare stödja virtuella pengar annat än att vara inrättandet av bitcoin.

Hur Smarta Kontrakt Arbete?

Scratch Szabo föreslog kunniga kontrakt 1994. En amerikansk PC-forskare, utvecklade han lite guld-en virtuell kontanter, 1998. Bit guld kom 10 år före Bitcoins uppgång. Szabo är tänkt som Satoshi Nakamoto-Bitcoins mystiska innovatör. Szabo förnekade skvallret.

För Szabo karakteriseras briljanta avtal som utbyteskonventioner. (Dessa moderniserade konventioner utför ett avtalsvillkor.) Szabo planerar att ge elektroniska utbytesstrategier användbarhet som detaljhandelsplatsen (POS) till den avancerade världen.

Ether Classic-avtalet tillåter genomförandet av avtalet om konstruerade resurser. Instanser av dessa fördelar är obligationer och underordnade. Nya skydd är inramade genom att inkludera obligationer och underordnade på olika sätt. För närvarande planeras komplexa avbetalningar i institutionaliserade avtal. Vid den tiden utbyts dessa med låga utbyteskostnader.

Ethereum Medallions - Cryptocurrency | A photograph showing … | Flickr

Med enkla ord, avtalsförfarandet hänvisar till erbjudanden och inköp av dotterbolag genom komplexa saker. Ether Classic fungerar längs dessa linjer. Du behöver inte ange en bank för att hantera dina förmåner. Och så vidare ger sluga avtal skickas och utföra som uppmanar obevekliga programmerbara pengar.

Observera: smarta avtal gör utbyten enkla, igenkännliga och irreversibla. Därefter ger Ether Classic ett anständigt alternativ för att hantera dina datoriserade resurser. Var det som det kan, den stora majoriteten använder Ethereum än Ethereum Classic eftersom det inte har några spammare.