BitcoinXBT

Hur Verkar Litecoin?

Eftersom det först levererades rutt i 2011, Litecoin har just plockat upp entusiasmen hos Bitcoin people group – med avseende på silver till Bitcoins guld och det slutliga ödet för verksamheten. Dess förekomst svävar från den punkten framåt, med en stadig position i rundown av de viktigaste digitala formerna av pengar på planeten.

Var det som det kan, för dem som fortfarande är nya i denna datoriserade kontanter, måste du undersöka alla tänkbara resultat gav. Dessutom är det anledningen till att vi är här!

Ethereum, Bitcoin, Ripple, and Litecoin | Row of cryptocurre… | Flickr

Var det som det kan, först och främst.

Bitcoin kontra Litecoin

Finns det kontraster bland Bitcoin och Litecoin?

Verkligen. Även om de två monetära standarderna använder en liknande arbetscykel finns det några stora kontraster mellan de två.

  • Myntgräns: Bitcoin har en gräns på 21 miljoner mynt medan Litecoin anländer till en gräns på 84 miljoner.
  • Transaktionshastighet: Bitcoin tar så lång tid som tio minuter innan du bekräftar ett utbytesblock. Då kommer Litecoin bara att sluka 2,5 minuter, med 56 utbyten bekräftade för varje sekund.
  • Säkerhet: en snabbare hanteringstid innebär också en säkrare situation för Litecoin. Plånbokskrypteringen säkrar din spekulation mot trojaner och infektioner.
  • Gruv-Algoritm: Båda använder verifiering av-arbete (PoW) för att få avtal över hela organisationen Bitcoin använder SHA-256 medan Litecoin ställer det till Scrypt.
  • Halvering och Block belöning: både digitala valutor som en 50-enhet block belöning, förutom deras Block belöning delas dag för dag. I vilket fall som helst, Bitcoin delning händer varje 210,000 rutor och varje 840,000 rutor på Litecoin, separat.
  • Market Cap: Bitcoin har fortfarande den mest förhöjda marknaden (med ett marknadsvärde på över $ 130 miljarder i motsats till LTC: s över $ 2 miljarder); ändå är Litecoin pålitlig för att vara en av de bästa kryptografiska formerna av pengar.
  • Pris: självklart har Bitcoin en mer orimlig kostnadpunkt än Litecoin eftersom det är pappa till digitala pengar. Trots detta garanterar Litecoin dessutom en anständig fördel.

Var Kan Du Använda Litecoin?

Vem som helst kan använda Litecoin det jämförbara sättet du använder Bitcoin-när det gäller att betala för varor och satsningar (t.ex. kläder och pärlor) eller erbjuda “kontanter” till nära och kära. Olika leverantörer, återförsäljare och förvaltningar har ständigt tolererat LTC, som liknar välbefinnande och excellence post speditörer och monetära bestående förvaltningar.

Saker är vad de är, hur fungerar Litecoin LTC?

Litecoin planerades med blockchain innovation. Det kan skapa nära 84 miljoner mynt. Varje utbyte samlas och pressas i en kvadrat och efteråt läggs till en lång blockchain runt med jämna mellanrum. Hela cykeln tar bara 2,5 minuter, vilket är flera gånger snabbare än Bitcoin lika lämpligare för snabba omgångar. Denna minskning i blocktid innebär dessutom lägre avgifter och högre volym.

Litecoin Plånböcker

Plånböcker är den plats du kan lagra din Litecoin. Lyckligtvis finns det olika plånböcker du kan ladda ner och använda från webbplatsen för Android, iOS, Windows, Linux och Mac, bland annat. När det gäller att köpa det är dina alternativ inte heller begränsade. Du kan:

  • Köp rakt från en handel (allmänt erkänna cash flyttar, Mastercard avbetalningar, och kontroller)
  • Ta emot avbetalning i Litecoin (uttryckligen idealisk för dem som säljer produkter eller erbjuder hjälp till köpare)
  • Få Litecoin genom gruvdrift (trots att det kräver särskilda redskap)

Marknadens bästa utveckling av Litecoin har inga tecken på att lätta tillbaka ännu, så vi kan hoppas på något annat och fler organisationer att omfamna dessa pengar.